Φωτογραφίες εκδήλωσης διαμαρτυρίας

img_1241083665_18.jpg

Newsletter

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα Ενημερωτικά Δελτία που έχουν αποσταλεί μέχρι στιγμής και αφορούν στην υπόθεση της Lehman Brothers
Γεια σου, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση
Δικαιοσυνη για τα τοξικα ομολογα (1 βλέπε)
_GEN_GOTOBOTTOM Απάντηση στο θέμα Favoured: 0
ΘΕΜΑ: Δικαιοσυνη για τα τοξικα ομολογα
#171
Δικαιοσυνη για τα τοξικα ομολογα 08.02.09 20:04  
Σε 110 εκατομμύρια ευρω ανέρχονται οι απώλειες ελλήνων καταθετών που είχαν αγοράσει τοξικά προϊόντα της Lehman Brothers.

Τουλάχιστον τόσα απαιτούν με αγωγές τους, από τη Citibank που τους παρουσίασε τα δομημένα ομολόγα ως ένα ασφαλές επενδυτικό προϊόν, υψηλών αποδόσεων και εγγυημένου κεφαλαίου.

Οι επενδύτες ήταν απλοί καταθέτες με σχεδόν ακίνητους λογαριασμούς, οι οποίοι πείστηκαν να αγοράσουν ομόλογα που ήταν, όχι μόνο υπό την προστασία της Lehman, αλλά και του συστήματος επενδυτικών υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο προβλέπει αποζημίωση 100%.
Τώρα, ο Συνήγορος του Καταναλωτή με μηνυτήρια αναφορά του, ζητεί απο τις εισαγγελικές αρχές να διερευνήσουν πιθανές ευθύνες στελεχών της τράπεζας, η οποία απέφυγε να του παράσχει αναλυτικά τεκμήρια για τις πράξεις απο το 2004 έως σήμερα.

Μάλιστα, επισημαίνει τουλάχιστον τέσσερις αθέμιτες μεθόδους που ακολούθησε η τράπεζα για να πείσει τους 2100 πελάτες να αγοράσουν τοξικά προϊόντα.
  Το θέμα είναι κλειδωμένο.
_GEN_GOTOTOP Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoard

Έκτακτες Ανακοινώσεις

© 2008 www.fpolites.gr