Φωτογραφίες εκδήλωσης διαμαρτυρίας

img_1241083663_488.jpg

Newsletter

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα Ενημερωτικά Δελτία που έχουν αποσταλεί μέχρι στιγμής και αφορούν στην υπόθεση της Lehman Brothers
Γεια σου, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση
Πολλοι χρησιμοι συνδεσμοι σχετικα με Lehman Bros. (1 βλέπε)
_GEN_GOTOBOTTOM Απάντηση στο θέμα Favoured: 0
ΘΕΜΑ: Πολλοι χρησιμοι συνδεσμοι σχετικα με Lehman Bros.
Πολλοι χρησιμοι συνδεσμοι σχετικα με Lehman Bros. 30.11.08 23:01  
  Το θέμα είναι κλειδωμένο.
FP ()
Προβολή του προφίλ του χρήστη
Απ:Πολλοι χρησιμοι συνδεσμοι σχετικα με Lehman Bros. 01.12.08 10:22  
Πολύ καλή δουλειά και ιδιαίτερα καλή η ιδέα σας να τα κρεμάσετε όλα στο site.
Ελπίζω να τα διαβάζουνε και απο την Citibank που τους αφορά περισσότερο μήπως πάρουν κάτι πίσω απο τα assets της Lehman όταν θα αποζημιώσουν τους πελάτες τους με τα προιόντα προστατευμένου κεφαλαίου. Για να είμαι ειλικρινής τα σημαντικότερα - στα πλαίσια καλής συνεργασίας - τούς τα έχω ήδη στείλει εγώ απο τον Σεπτέβριο και αυτοί αντί να με ευχαριστήσουν που τούς άνοιξα τα μάτια, προτίμησαν να μου στείλουν το γνωστό μηνιαίο statement με μηδέν αξία αντί για το κεφάλαι'ο μου. Φαίνεται διαπίστωσαν ότι τους ήταν πιό εύκολο να προσπαθήσουν να φάνε τα δικά μας κεφάλαια και μετά...μέσω της PWC ότι πάρουνε θα είναι βούτηρο στο ψωμί τους... Δέν φανταστήκανε ποτέ τι τούς περιμένει. Σύντομα η Δικαιωσύνη θα έχει διαφορετική γνώμη και θα τούς επαναφέρει στην σωστή διαδικασία (πάντα όσον αφορά τα προιόντα προστατευμένου κεφαλαίου).
Απ:Πολλοι χρησιμοι συνδεσμοι σχετικα με Lehman Bros. 02.12.08 06:48  
Για να δουμε,αν και δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος για το αν θα υπαρξει οποιαδηποτε αντιδραση απο την Σιτιμπανκ.Την γραμμη τους την παιρνουν κατευθειαν απο τις ΗΠΑ,για αυτο και μεχρι στιγμης δεν εχει υπαρξει κανενα θετικο νεο για εξαγορες και αποζημιωσεις σε κανενα υποκαταστημα Σιτι στον κοσμο,απ'οσα τουλαχιστον ξερω.Ακομη και τις ενημερωσεις που εστειλαν σε ολους μας ειναι πιστη μεταφραση τα οσα λεει η Σιτι στις ΗΠΑ! Η δε διαδικασια αποζημιωσεων απο τη Lehman Bros. δεν αναμενεται να γινει νωριτερα απο 18-24 μηνες,στην καλυτερη των περιπτωσεων,συμφωνα με τα οσα ενημερωνομαι και εγω.Η δε διαδικασια πληρους εκκαθαρισης αναμενεται να διαρκεσει τουλαχιστον μεχρι και το ετος 2018!Στην παρουσα κατασταση που βρισκεται ο ομιλος Citigroup,πιστευω ποσως τους νοιαζει ποσα εκκατομυρια ευρω η δολλαρια εχασαν οι καταθετες τους ανα τον κοσμο,οταν με την πολιτικη τους εχασαν μεσα στο 2008 ανω των 20 δις δολλαριων απο εκθεση σε επισφαλη δανεια και "τοξικες" επενδυσεις.Αν μπορεσει να γινει κατι δικαστικα στην Ελλαδα,πιστευω,οτι θα γινει,αν αποδειχθει η παραβιαση των κανονων της MiFid, η ανελλειπης ενημερωση για τη φυση των προιοντων που πουλαγαν(zero coupon bond and an option)ηταν οι τιτλοι προστατευμενου κεφαλαιου που μας πουλαγαν και πηραν και τιην προμηθεια τους επισης.Και τελος το γεγονος οτι τα οικονομικα μεγεθη της Lehman συρρικνωθηκαν επικινδυνα μεσα στο 2008(κατακορυφη πτωση μετοχης και υποβαθμιση πιστοληπτικης ικανοτητας απο διεθνεις οικους αξιολογησης).Ολα αυτα τα λεω εχοντας γινει πλουσιοτερος σε γνωσεις εχοντας περασει δεκαδες ωρες στο ιντερνετ μελετωντας,αλλα και συναμα πτωχοτερος σε χρηματα εχοντας χασει τις οικονομιες καποιων ετων!!!
_GEN_GOTOTOP Απάντηση στο θέμα