Φωτογραφίες εκδήλωσης διαμαρτυρίας

img_1241083664_774_sm.jpg

Newsletter

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα Ενημερωτικά Δελτία που έχουν αποσταλεί μέχρι στιγμής και αφορούν στην υπόθεση της Lehman Brothers
Γεια σου, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση
ΠΟΛΙΤΕΣ εναντίoν Citibank. (1 βλέπε)
_GEN_GOTOBOTTOM Απάντηση στο θέμα Favoured: 0
ΘΕΜΑ: ΠΟΛΙΤΕΣ εναντίoν Citibank.
Lehman by the numbers. 30.11.08 23:19  
http://www.nyppex.com/LinkDocs/HomePage/Lehman%20by%20the%20Numbers%20(WSJ)%2010-17-08.pdf
Ενας συνδεσμος που δειχνει τους υπολογισμους σε αριθμους των πιθανων ποσοστων αποζημιωσεων,διαρκεια που θα χρειαστει μεχρι τοτε,αμοιβες διαχειριστων,δικηγορων,απο μια εταιρια που εξειδικευεται σε τετοια πεδια,ενδιαφερουσες εκτιμησεις...
  Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Απ:Lehman by the numbers. 06.12.08 00:37  
Πολύ καλή η δουλειά σας.Όμως η τεχνική μορφή των πληροφοριών που δίνονται δεν μου επιτρέπει να τις κατανοήσω.Η εντύπωσή μου είναι ότι το ζήτημα θα πάρει χρόνο και είναι περίπλοκο.
FP ()
Προβολή του προφίλ του χρήστη
Απ:Lehman by the numbers. 07.12.08 01:56  
Ναί είναι πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η πληροφόρηση. Είναι καλό να την γνωρίζουμε όλοι. Ιδιαίτερα η Citibank η οποία θα πρέπει να διεκδικήσει τα κεφάλαια της για να καλύψει μέρος της τρύπας που της δημιουργεί η αποκατάστασή μας στις λήξεις των ομολόγων μας που αγοράσαμε απο αυτούς μετά απο τις ισχυρές συστάσεις τους και την διαβεβαίωση οτι επρόκειτο περι προστατευμένου - εγγυημένου κεφαλαίου 100%.
Επίσης συμφωνώ ότι η διαδικασία να διεκδικήσει ένας απλός ανθρωπος χρήματα από την διαδικασία πτωχευσης είναι αρκετά περίπλοκη και χρονοβόρα. Ευτυχώς εμείς δεν πήγαμε να αγοράσουμε προιόντα απο αυτούς. ΠΡΟΣΟΧΗ. Εμείς δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε και να αρχίσουμε να διεδικούμε κεφάλαια απο την Lehman Bros που ούτε τους γνωρίζουμε, ούτε μας πούλησαν τίποτα αλλά ούτε έχουμε και ιδέα για το τι μεσολάβησε μεταξύ Citibank και Lehman Bros. Αυτό ήταν ένα "πακέτο" που το έφαγε η Citibank είτε από ανικανότητα είτε απο σκοπιμότητα των στελεχών της και τώρα προσπαθεί να το πετάξει επάνω μας και να μας "φάει" λεφτα. Ας πάνε αυτοί να βρούνε άκρη με την Lehman Bros. Εμείς θέλουμε τα χρήματα μας πίσω από την Citibank και δεν ξέρουμε καμμία Lehman Bros. Οι άνθρωποι της Citibank μας τα ζήτησαν και βασισμένοι σε μια σχέση εμπιστοσύνης τους τα δώσαμε, με συμφωνία να μας τα επιστρέψουν τουλάχιστον στο ακέραιο μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Η Citibank πρός το παρόν αφού ροκάνισε προμήθειες, φαίνεται να έχει τόσο ανάγκη να κρατήσει τα χρήματά μας στα ταμεία της, που προτιμάει τον διασυρμό της απο την βροχή των μυνήσεων και την αίσθηση της κοινής γνώνης. Απορώ πως κοιμούνται το βράδι και πώς πάνε το πρωί στο γραφείο τους όταν όλοι στην ουσία γνωρίζουν τι υπερασπίζονται έναντι ποίων!
Απ:Lehman by the numbers. 07.12.08 02:17  
Σωστή και λογική η τοποθέτησή σας.Εγώ πληροφορήθηκα την ύπαρξη της Lehman αφού δημιουργήθηκε το πρόβλημα.Ωστόσο είχα υπογράψει χωρίς να τα διαβάσω τα χαρτιά που μου έστελναν.Πώς μπορώ να αποδείξω νομικά οτι έχω δίκιο στην ουσία του πράγματος?
FP ()
Προβολή του προφίλ του χρήστη
ΠΟΛΙΤΕΣ εναντίoν Citibank. 08.12.08 05:24  
Κύριε Λάσκαρη παρακαλώ προσπαθείστε να μην μπαίνετε σ' αυτή την λογική...,

Εμείς μπορεί να υπογράψαμε, αλλά μην ξεχνάτε ότι τώρα, η Citibank, είναι αυτή που έχει να αποδείξει στο δικαστήριο ότι δεν μας εξαπάτησε! Αυτό πού αναφέρετε για το πώς θα το αποδείξετε νομικά είναι νομίζω ακριβώς η παγίδα που μας έστησαν. Με τις προσφυγές μας, αυτοί πρέπει να αποδείξουν ότι όλα έγιναν όπως θα έπρεπε. Ελα όμως πού......
Σάς παρακαλώ, λοιπόν άν θέλετε να μην αντιστρέφετε έτσι τούς όρους. Για την δική μου λογική εγώ δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Η Citibank έχει να αποδείξει στο δικαστήριο ότι δεν με εξαπάτησε. Η Citibank (δηλ κάποια ανίκανα ή πονηρά στελέχη - σίγουρα, όχι όλοι οι άνθρωποί της...) είναι αυτή την στιγμή αυτή που κατηγορείται - όχι εμείς. Πιστέψτε με δεν θα τους είναι καθόλου εύκολο να αποδείξουν ότι δεν παρέβησαν κανόνες και δεοντολογίες - ότι "παίξανε καθαρά".
Έχω (όπως ελπίζω και εσείς) προσλάβει ένα εξαίρετο νομικό team να μέ υποστηρίξει στην κατηγορία μου εις βάρος της Citibank και τούς εμπιστέυομαι. Εχετε υπ' όψιν σας, ότι άν η Citibank προσπαθήσει να πεί ότι έχει δίκαιο επειδή τύλιξε ανυποψίαστους πελάτες σε μια κόλλα χαρτί, το πιό πιθανό είναι ότι θα δυσχεράνει την θέση της γιατί χαρτοπόλεμος ξέρετε μπορεί να γίνει και απο τις δύο πλεύρές... και όταν αρχίσει για τα καλά μπορεί να μήν τους αρέσει καθόλου. Είναι ίσως προτιμότερο να παραδεχτούν τα λάθη τους (όπως έμείς παραδεχτήκαμε ότι είμασταν ανυποψίαστοι και μας ξεγέλασαν), και να ζητήσουν συγγνώμην και να κάτσουμε κάτω να βρεθεί η φόρμουλα να αποκατασταθεί το δίκαιο και να αρκεστούμε (εγώ τουλάχιστον) στο αρχικό μας κεφάλαιο, παρά να πάνε να το παίξουν έξυπνοι και να βρεθούν με προσθετα προβλήματα. Αν θέλουν να βασιστούν στο γεγονός ότι υπογράψαμε αυτά που μας "πασσάρανε" θα εκλαγούν. Ας λένε πολλοί στην Ελλάδα ότι οι δικαστές είναι ηλίθιοι ή ότι λαδώνονται. Εγώ είμαι Έλληνας του εξωτερικού και αυτά δεν τα πολυ-πιστεύω. Οι δικαστές θα τούς βάλουν στην θέση τους - big time! Επίσης αυτό που κάνει η Citibank είναι να λένε ότι θέλουν να μας βοηθήσουν και ταυτόχρονα αυτό που κάνουν είναι να βάζουν δικηγόρους για να αποδείξουν ότι τα χρήματά μας πρέπει να βρίσκονται στις τσέπες τους... Η Citibank κατά την γνώμη μου είναι ένας σκληρός αντίδικος. Αν ήταν αλλίως, δεν θα κοίταγε να μετακυλήσειι το πρόβλημά της σε εμάς. Να μην εκπλαγείτε ότι ακόμη και άν κερδίσουμε τα πρώτα δικαστήρια αυτοί θα μας υποστιρίξουν τόσο που μπορεί και να εφεσηβάλουν κάθε δικαστική απόφαση υπέρ μας.

Εμάς θα μας βοηθήσει μόνο η ξεκάθαρος στόχος μας, η στρατηγική μας, η αποφασιστικότητά μας, το πάθος μας και οι εξαίρετοι νομικοί τούς οποίους προσλάβαμε. Συγγνώνην για το ύφος αλλά έχω κάποια δυσκολία να γράφω στα Ελληνικά. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. FP
_GEN_GOTOTOP Απάντηση στο θέμα