Φωτογραφίες εκδήλωσης διαμαρτυρίας

img_1241083658_222_sm.jpg

Newsletter

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα Ενημερωτικά Δελτία που έχουν αποσταλεί μέχρι στιγμής και αφορούν στην υπόθεση της Lehman Brothers
Συνέχεια δημοσιευμάτων εφημερίδων σχετικά με την συμβιβαστική πρόταση από την Citibank Εκτύπωση E-mail
ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ
Επιστρέφει το 70% της αξίας των τίτλων της Lehman η Citibank της στην Ελλαδα, σε ομόλογα της Lehman Brothers και τα έχασαν, προχωρά η Citibank.
Σε ανακοίνωσή της η αμερικανική τράπεζα αναφέρει ότι, παρά το γεγονός ότι δεν έχει οποιαδήποτε ευθύνη, ούτε νομική υποχρέωση, προχωρά σε αυτή την κίνηση ως ένδειξη καλής θέλησης και καλής πίστης, προκείμενου να αμβλύνει την αναστάτωση που προκάλεσε στους πελάτες της.«Η διάθεση των προϊόντων Lehman στην ελληνική αγορά από τη Citibank,πληρούσε τις προϋποθέσεις και ακολουθούσε τις διαδικασίες πουπροβλέπονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, ενώ επίσης είχε, όπου απαιτείτο, τις απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες εποπτικές
αρχές» δηλώνει η τράπεζα.
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Στο μεταξύ σε γενική συνέλευση θα προχωρήσει η "Ένωση Πολιτών Κατόχων τίτλων Lehman Brothers" αύριο Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 στις 7.00μ.μ, στο ξενοδοχείο «Athens Imperial» (επί της πλατείας Καραϊσκάκη), προκειμένου να λάβει ενημέρωση από τα δικηγορικά γραφεία, που εμ- πλέκονται στην υπόθεση συμβιβασμού της Citibank για τα θετικά και αρνητικά σημεία της συγκεκριμένης συμβιβαστικής πρότασης έτσι ώστε, με πλήρη ενημέρωση και ψυχραιμία ο κάθε επενδυτής να αποφασίσει τηνσυνέχιση της διεκδίκησης των χρημάτων του ή την συμβιβαστική επίλυσητης υπόθεσης του.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενιδαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Ν. Πιτσούλη (Συντονιστής Ένωσης Πολιτών Κατόχων τίτλων Lehman Brothers), τηλ. 6974032000, mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Πηγή: Εφημερίδα "Ελευθερία" Δημοσιεύθηκε στις 27/05/2010
url: http://files.eleftheria.gr/pdf/%7B49B0FA34-39EA-402C-9E90-5FCFF3BE76D1%7D_27-5-2010-FYLLO.pdf

H Citibank επιστρέφει το 70% των ονομαστικών τίτλων της Lehman Brothers
Eπιστροφή χρημάτων από την Citibank για τους κάτοχους τίτλων της Lehman Brothers .
Πιο αναλυτικά η Τράπεζα πρόκειται να δώσει το 70% της ονομαστικής αξίας των τίτλων που είχαν αγοράσει από καταστήματά της , σύμφωνα με σημερινή της ανακοίνωση.
Όπως τονίζει η ανακοίνωση της τράπεζας η συγκεκριμένη προσφορά γίνεται «ως ένδειξη καλής θέλησης και καλής πίστης, προκειμένου να αμβλύνει την αναστάτωση που προκάλεσε στους πελάτες της η απρόβλεπτη κατάρρευση της Lehman Brothers» παρότι τονίζει πως «η Citibank δεν έχει οποιαδήποτε ευθύνη, ούτε σχετική νομική υποχρέωση».
Η Citibank αναφέρει πως η διάθεση των προϊόντων Lehman στην ελληνική αγορά «πληρούσε τις προϋποθέσεις και ακολουθούσε τις διαδικασίες που προβλέπονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, ενώ επίσης είχε, όπου απαιτείτο, τις απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές».

Πηγή: Ηλεκτρονική εφημερίδα "Ημερισία Online" Δημοσιεύθηκε στις 26/05/2010
url: http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=31555147

Συμβιβαστική πρόταση από τη Citibank για τα προϊόντα της Lehman Βrothers
Σε συμβιβαστική πρόταση προς τους επενδυτές που αγόρασαν από αυτήν προϊόντα της πτωχευμένης Lehman Brothers προχώρησε η Citibank, προσφέροντας στους πελάτες της το 70% της ονομαστικής αξίας των τίτλων Lehman Brothers που αγόρασαν, συν τα δικαστικά έξοδα.
Η «Ένωση Πολιτών Κατόχων τίτλων Lehman Brothers» θα προχωρήσει σε γενική συνέλευση την Παρασκευή 28 Μαΐου προκειμένου να λάβει ενημέρωση για τα θετικά και αρνητικά σημεία της πρότασης, «έτσι ώστε, με πλήρη ενημέρωση και ψυχραιμία ο κάθε επενδυτής να αποφασίσει την συνέχιση της διεκδίκησης των χρημάτων του ή την συμβιβαστική επίλυση της υπόθεσής του».

Πηγή: Ηλεκτρονική εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ Online" Δημοσιεύθηκε στις 27/05/2010
url: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artId=333872&dt=26/05/2010


Citibank:Προσφέρει στους πελάτες της το 70% της ονομαστικής αξίας των Τίτλων Lehman Brothers, που αγόρασαν από τα Καταστήματά της.
H Citibank, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση "με πρωταρχικό μέλημά της την ικανοποίηση των πελατών της, οι οποίοι επηρεάστηκαν από την πρωτοφανή και απρόβλεπτη κατάρρευση της Lehman Brothers, προχωρά σε μία ασυνήθιστη και σημαντική κίνηση καλής θέλησης και καλής πίστης".
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε η Citibank προσφέρει στους πελάτες της το 70% της ονομαστικής αξίας των Τίτλων Lehman Brothers, που αγόρασαν από τα Καταστήματά της.
Η Τράπεζα κατέληξε στη συγκεκριμένη προσφορά, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της "ως ένδειξη καλής θέλησης και καλής πίστης, προκειμένου να αμβλύνει την αναστάτωση που προκάλεσε στους πελάτες της η απρόβλεπτη κατάρρευση της Lehman Brothers, παρά το γεγονός ότι η Citibank δεν έχει οποιαδήποτε ευθύνη, ούτε σχετική νομική υποχρέωση.
Άλλωστε, η διάθεση των προϊόντων Lehman στην ελληνική αγορά από τη Citibank, πληρούσε τις προϋποθέσεις και ακολουθούσε τις διαδικασίες που προβλέπονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, ενώ επίσης είχε, όπου απαιτείτο, τις απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές".

Πηγή: ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, Δημοσιεύθηκε στις 26/05/2010
url: http://www.google.com/hostednews/epa/article/ALeqM5h_F73x1gkvBdErno9menXBSdstjg
Αποζημίωση 70% για τα προϊόντα της Lehman Brothers προτείνει η Citibank
Το 70% της ονομαστικής αξίας των Τίτλων Lehman Brothers  που αγόρασαν από τα καταστήματά της, προσφέρει στους πελάτες της η Citibank, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, η Τράπεζα «κατέληξε στη συγκεκριμένη προσφορά ως ένδειξη καλής θέλησης και καλής πίστης, προκειμένου να αμβλύνει την αναστάτωση που προκάλεσε στους πελάτες της η απρόβλεπτη κατάρρευση της Lehman Brothers, παρά το γεγονός ότι η Citibank δεν έχει οποιαδήποτε ευθύνη, ούτε σχετική νομική υποχρέωση».
Προσθέτει δε ότι «η διάθεση των προϊόντων Lehman στην ελληνική αγορά από τη Citibank, πληρούσε τις προϋποθέσεις και ακολουθούσε τις διαδικασίες που προβλέπονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, ενώ επίσης είχε, όπου απαιτείτο, τις απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές».
Μετά την ανακοίνωση αυτή της Citibank, η «Ένωση Πολιτών Κατόχων τίτλων Lehman Brothers» θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 28 Μαΐου στις 7.00 μ.μ, γενική συνέλευση προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά από τα δικηγορικά γραφεία, που εμπλέκονται στην υπόθεση συμβιβασμού της Citibank.
Στην ανακοίνωσή της η Ένωση σημειώνει ότι η απόφαση της Citibank να προτείνει συμβιβαστική πρόταση προς τους επενδυτές που αγόρασαν από την τράπεζα προϊόντα της Lehman Brothers αποτελεί αποτέλεσμα ενός 18μηνου αγώνα των επενδυτών, που οδήγησε τελικά την Citibank να προτείνει το μεγαλύτερο ποσοστό αποζημίωσης σε μετρητά που έχει συμφωνηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο (70% + δικαστικά έξοδα), για τη συμβιβαστική επίλυση του θέματος, ενώ στην Ισπανία το ποσοστό αποζημίωσης ήταν 55%, στο Βέλγιο ήταν 65% και στο Χονγκ Κονγκ το ποσοστό αποζημίωσης ήταν 60%.

Πηγή: Εφημερίδα "Ναυτεμπορική" Δημοσιεύθηκε στις 26/05/2010
url: http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1821830

Η Citibank δίνει το 70% των χρημάτων στους κατόχους τίτλων της Lehman Brothers
H Citibank έχει προτείνει στους κατόχους τίτλων της χρεοκωπημένης Lehman Brothers τους οποίους αγόρασαν από την τράπεζα, ποσοστό αποζημίωσης σε μετρητά της τάξης του 70% συν τα δικαστικά έξοδα για τη συμβιβαστική λύση του θέματος.
Η πρόταση αυτή έγινε γνωστή από την «Ενωση Πολιτών Κατόχων τίτλων Lehman Brothers» που έχει ξεκινήσει εδώ και 18 μήνες δικαστικό αγώνα κατά της τράπεζας.
Για το λόγο αυτό, η «Ένωση Πολιτών Κατόχων τίτλων Lehman Brothers» θα προχωρήσει σε Γενική Συνέλευση την Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 στις 7.00μ.μ, στο ξενοδοχείο Athens Imperial (επί της πλατείας Καραϊσκάκη), προκειμένου να λάβει ενημέρωση από τα δικηγορικά γραφεία που εμπλέκονται στην υπόθεση για τα θετικά και αρνητικά σημεία της συγκεκριμένης συμβιβαστικής πρότασης έτσι ώστε ο κάθε επενδυτής να αποφασίσει την συνέχιση της διεκδίκησης των χρημάτων του ή την συμβιβαστική επίλυση της υπόθεσης του.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ενωσης, πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσοστό αποζημίωσης σε μετρητά που έχει συμφωνηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο για τη συμβιβαστική επίλυση του θέματος, καθώς στην Ισπανία το ποσοστό αποζημίωσης ήταν 55%, στο Βέλγιο ήταν 65% και στο Χονγκ Κονγκ το ποσοστό αποζημίωσης ήταν 60%.

Πηγή: Ηλεκτρονική εφημερίδα "newsit.gr" Δημοσιεύθηκε στις 26/05/2010
url: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=28213&catid=13

Σε γενική συνέλευση καλεί η Ένωση Πολιτών Κατόχων Τίτλων Lehman Brothers μετά τη συμβιβαστική πρόταση Citibank Ελλάδος
Σε γενική συνέλευση θα προχωρήσει η Ένωση Πολιτών Κατόχων τίτλων Lehman Brothers την Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 στις 19:00 στο ξενοδοχείο Athens Imperial (επί της πλατείας Καραϊσκάκη), προκειμένου να λάβει ενημέρωση από τα δικηγορικά γραφεία που εμπλέκονται στην υπόθεση συμβιβασμού της Citibank, για τα θετικά και αρνητικά σημεία της συγκεκριμένης συμβιβαστικής πρότασης έτσι ώστε, με πλήρη ενημέρωση και ψυχραιμία ο κάθε επενδυτής να αποφασίσει την συνέχιση της διεκδίκησης των χρημάτων του ή την συμβιβαστική επίλυση της υπόθεσης του.
Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης και υπενθυμίζεται ότι η απόφαση της Citibank να προτείνει συμβιβαστική πρόταση προς τους επενδυτές που αγόρασαν από την τράπεζα προϊόντα της Lehman Brothers αποτελεί αποτέλεσμα ενός 18μηνου αγώνα των επενδυτών, που οδήγησε τελικά την Citibank να προτείνει το μεγαλύτερο ποσοστό αποζημίωσης σε μετρητά που έχει συμφωνηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο (70% + δικαστικά έξοδα), για τη συμβιβαστική επίλυση του θέματος, ενώ στην Ισπανία το ποσοστό αποζημίωσης ήταν 55%, στο Βέλγιο ήταν 65% και στο Χονγκ Κονγκ το ποσοστό αποζημίωσης ήταν 60%.

Πηγή: Ηλεκτρονική εφημερίδα "emea.gr" Δημοσιεύθηκε στις 26/05/2010
url: http://www.emea.gr/article/88617/%CF%83%CE%B5-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CE%B7-%CE%AD%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%87%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CF%89%CE%BD-lehman-brothers-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-citibank-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%82.html


Επιστρέφει το 70% των χρημάτων για τα προϊόντα Lehman Brothers η Citibank
Το 70% της ονομαστικής αξίας των τίτλων της Lehman Brothers, που είχαν αγοράσει από καταστήματά της προσφέρει στους πελάτες της η Citibank σύμφωνα με σημερινή της ανακοίνωση.
Όπως τονίζει η ανακοίνωση της τράπεζας η συγκεκριμένη προσφορά γίνεται "ως ένδειξη καλής θέλησης και καλής πίστης, προκειμένου να αμβλύνει την αναστάτωση που προκάλεσε στους πελάτες της η απρόβλεπτη κατάρρευση της Lehman Brothers" παρότι αναφέρει πως "η Citibank δεν έχει οποιαδήποτε ευθύνη, ούτε σχετική νομική υποχρέωση".
Η Citibank αναφέρει πως η διάθεση των προϊόντων Lehman στην ελληνική αγορά "πληρούσε τις προϋποθέσεις και ακολουθούσε τις διαδικασίες που προβλέπονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, ενώ επίσης είχε, όπου απαιτείτο, τις απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές".
Από τη μεριά της, η Ένωση Πολιτών Κατόχων Τίτλων Lehman Brothes έχει γενική συνέλευση την Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 στις 7.00μ.μ, στο ξενοδοχείο Athens Imperial έτσι ώστε να ενημερωθεί από δικηγόρους που εμπλέκονται στην υπόθεση συμβιβασμού της Citibank για τα θετικά και αρνητικά σημεία της συγκεκριμένης συμβιβαστικής πρότασης.
Στη συνέχεια τονίζεται πως ο κάθε επενδυτής θα μπορεί να αποφασίσει την συνέχιση της διεκδίκησης των χρημάτων του ή την συμβιβαστική επίλυση της υπόθεσης του. 

Πηγή: Ραδιοφωνικός σταθμός "antenna 97.5" Αναρτήθηκε στις 27/05/2010
url: http://antenna975.blogspot.com/2010/05/70-lehman-brothers-citibank.html
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Έκτακτες Ανακοινώσεις

© 2008 www.fpolites.gr