Φωτογραφίες εκδήλωσης διαμαρτυρίας

img_1241083668_329.jpg

Newsletter

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα Ενημερωτικά Δελτία που έχουν αποσταλεί μέχρι στιγμής και αφορούν στην υπόθεση της Lehman Brothers
Λύτρωση για 3.000 πελάτες της Citibank Εκτύπωση E-mail
Συμβιβασμός αναμένεται να επέλθει τις επόμενες ημέρες ανάμεσα  στη Citibank και περίπου 3.000 έλληνες πελάτες της τράπεζας οι οποίοι το 2008 είχαν αγοράσει ομόλογα της Lehman Brothers η οποία κατέρρευσε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.
Ο συμβιβασμός  επέρχεται με πρωτοβουλία της  Citibank Ελλάδος η οποία φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους δικηγόρους των ελλήνων πελατών της, μεταξύ των οποίων το γραφείο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου. 
Αν και ακόμα  δεν έχει διευκρινισθεί το ακριβές  πόσο που θα πάρει ο κάθε πελάτης, εν τούτοις εκτιμάται ότι θα είναι πάνω από το 65% των χρημάτων που έχασε.
Έτσι για παράδειγμα αν κάποιος αγόρασε ομόλογα της  Lehman Brothers  μέσω της Citibank, άξιας 10.000 ευρώ, θα πάρει πίσω πάνω από 6.500 ευρώ.
Το ακριβές  πόσο αναμένεται να οριστικοποιηθεί  την ερχόμενη εβδομάδα. Το γραφείο τύπου της Citibank στην Ελλάδα πάντως, σε επικοινωνία που είχε με το  protothemaonline, αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο

Πηγή:Ηλεκτρονική Εφημερίδα "protothema.gr" Δημοσιεύθηκε στις 30/04/2010
url: http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=67268
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Έκτακτες Ανακοινώσεις

© 2008 www.fpolites.gr