Φωτογραφίες εκδήλωσης διαμαρτυρίας

img_1241083664_755.jpg

Newsletter

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα Ενημερωτικά Δελτία που έχουν αποσταλεί μέχρι στιγμής και αφορούν στην υπόθεση της Lehman Brothers
Αποφάσεις Συνάντησης Συντονισμού στις 02/12/2009 Εκτύπωση E-mail
Χθες, Τετάρτη 02/12/2009 στις 6:00μ.μ. πραγματοποιήθηκε η 4η κατά σειρά συνάντηση συντονισμού, όλων των επενδυτών που απαρτίζουν την Ένωση Πολιτών Κατόχων Τίτλων Lehman Brothers, στη Αθηνά και συγκεκριμένα στο Ξενοδοχείο Novotel.
Υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή των μελών της Ένωσης και είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στη συνάντηση προσήλθαν και νέα άτομα που πληροφορήθηκαν για τη συγκέντρωση από τα ΜΜΕ.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν τα Δικηγορικά Γραφεία του κου Λυκουρέζου, του κου Κων/νου Κόκκινου, του κου Κ. Βουλκίδη και του κου Γ. Κόκκα.
Το Δικηγορικό γραφείο του κου Λυκουρέζου παρουσίασε την σημασία των τελευταίων αποφάσεων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και της Τράπεζας της Ελλάδος που υπέβαλαν πρόστιμο εναντίον της Citibank.
Τα υπόλοιπα Δικηγορικά γραφεία παρουσίασαν την εξέλιξη των υποθέσεων τους και συζήτησαν με τους συμμετέχοντες τις απορίες αλλά και τους προβληματισμούς τους.
Στο τέλος της συνάντησης πάρθηκαν αποφάσεις από την ολομέλεια οι οποίες είναι οι ακόλουθες τέσσερις (4):
  • Να προχωρήσουμε στην προετοιμασία και ηλεκτρονική προβολή μέσω mail μιας επιστολής στην οποία θα ανακοινώνονται από τους επενδυτές οι αποφάσεις όλων των θεσμικών οργάνων (Υπουργείο Ανάπτυξης, Συνήγορος του Καταναλωτή, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και Τράπεζα της Ελλάδος) που προέκυψαν τον τελευταίο ένα χρόνο.
  • Να προχωρήσουμε στην προβολή της υπόθεση μας μέσω τηλεοπτικών εκπομπών όπως π.χ. κου Τριανταφυλλόπουλου, κου Πρετεντέρη, κου Τσίμα κ.λπ. ώστε να κατανοήσει η κοινωνία την απάτη που διενεργήθηκε εις βάρος μας.
  • Να επιδιωχθεί συνάντηση με τους πολιτικούς Αρχηγούς των κομμάτων για να τους ενημερώσουμε σχετικά με τις αποφάσεις που πάρθηκαν από τα θεσμικά όργανα αλλά και να τους ζητήσουμε να θωρακιστεί θεσμικά αλλά και νομικά  η κοινωνία ώστε να μην προωθηθούν στο μέλλον άλλα προϊόντα τέτοιου τύπου και με τέτοιες μεθόδους από τις τράπεζες.
  • Η διεκδίκηση από την τράπεζα σε περίπτωση συμβιβασμού θα πρέπει να περιλαμβάνει το κεφάλαιο, τους νόμιμους τόκους καθώς και ένα ποσό ηθικής βλάβης. 
  • Η καταβολή του ποσού των 50€ από όλους τους επενδυτές για τα τα επικοινωνιακά και διοικητικά έξοδα που απαιτεί αυτός ο αγώνας.
  •  
    Επιπλέον, θα πρέπει όσοι δεν έχουν κινηθεί νομικά σύντομα να κινηθούν διότι με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσουμε τη δυναμική που χρειάζεται για την επίτευξη του στόχου μας. ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ. Τέλος, προσπάθεια από όλους μας να φέρουμε κοντά μας ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ που βρίσκονται στην ίδια περιπέτεια με εμάς.
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Έκτακτες Ανακοινώσεις

© 2008 www.fpolites.gr