Φωτογραφίες εκδήλωσης διαμαρτυρίας

img_1241083661_543.jpg

Newsletter

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα Ενημερωτικά Δελτία που έχουν αποσταλεί μέχρι στιγμής και αφορούν στην υπόθεση της Lehman Brothers
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της Citibank στο Σύνταγμα στις 29/4 Εκτύπωση E-mail

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της Citibank έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη 29 Απριλίου 2009 στην Πλατεία Συντάγματος η συντονιστική επιτροπή της "Ένωσης Πολιτών Κατόχων τίτλων - Lehman Brothers".
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 μ.μ. στην Πλατεία Συντάγματος και συγκεκριμένα στο πεζοδρόμιο απέναντι από την Citibank και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στη διάρκεια της διαμαρτυρίας θα παρουσιαστεί από θεατρική ομάδα ένα δρώμενο σχετικό με την υπόθεση.
Η συντονιστική επιτροπή της "Ένωσης Πολιτών Κατόχων τίτλων - Lehman Brothers" επίσης θεωρεί αναγκαία την συνάντηση όλων των επενδυτών που απαρτίζουν την ένωση προκειμένου να συζητηθούν οι μέχρι τώρα εξελίξεις, αλλά και να προγραμματιστούν οι δράσεις της κατά την επόμενη περίοδο, γι΄ αυτό και καλεί τους ενδιαφερόμενους σε συνάντηση την Τρίτη 28 Απριλίου 2009 στο ξενοδοχείο Novotel Athens (4-6 Μιχαήλ Βόδα, πλησίον Πλατείας Ομονοίας) και ώρα 19:00μ.μ.
Στη συνάντηση θα γίνει παρουσίαση από τους δικηγόρους της μέχρι τώρα εξέλιξης της υπόθεσης, αλλά και ο στρατηγικός προγραμματισμός των δράσεων και παρουσίαση των δράσεων της Συντονιστικής Επιτροπής σχετικά με την υπόθεση κατά το τελευταίο εξάμηνο.

Πηγή: Ηλεκτρονική Εφημερίδα Capital.gr Δημοσιεύθηκε στις 25/04/2009
url: http://www.capital.gr/News.asp?id=722128


 
< Προηγ.   Επόμ. >

Έκτακτες Ανακοινώσεις

© 2008 www.fpolites.gr