Φωτογραφίες εκδήλωσης διαμαρτυρίας

img_1241083673_869.jpg

Newsletter

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα Ενημερωτικά Δελτία που έχουν αποσταλεί μέχρι στιγμής και αφορούν στην υπόθεση της Lehman Brothers
Συνάντηση Συντονισμού όλων των επενδυτών στην Αθήνα στις 28/04/2009 Εκτύπωση E-mail

Πραγματοποιήθηκε η 3η κατά σειρά συνάντηση στη Αθηνά στο Ξενοδοχείο Novotel στις 7:00μ.μ. την Τρίτη 28/04/2009. Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή των μελών της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΤΙΤΛΩΝ LEHMAN BROTHERS. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στη συνάντηση προσήλθαν νέα άτομα που πληροφορήθηκαν για τη συγκέντρωση από τα ΜΜΕ.

Στη διάρκεια της συνάντησης τα Δικηγορικά Γραφεία του κου Λυκουρέζου (ο κ.Π.Μαχας) του κου Κόκκινου και του κου Κόκκα παρουσίασαν αναλυτικά τις μέχρι τώρα κινήσεις τους αλλά και ποιες θα είναι οι επόμενες ενέργειες τους.
Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της αποζημίωσης από την GREDIT SUISSE.

Ακολούθησαν ερωτήσεις προς τους δικηγόρους και στη συνέχεια ο κος Νίκος Πιτσούλης αναφέρθηκε στη προγραμματισμένη για την επόμενη μέρα εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της Citibank στις 12μ.μ. στο Σύνταγμα.

H συνάντηση έκλεισε με την ομόφωνη έγκριση ψηφίσματος προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και τη Τράπεζα της Ελλάδας (βλέπε: πίνακας 1) καθώς επίσης με μια πολύ σημαντική επισήμανση. Μέχρι τώρα 311 μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΤΙΤΛΩΝ LEHMAN BROTHERS έχουν απευθυνθεί σε δικηγορικά γραφεία. Θα πρέπει σύντομα να κινηθούν όλοι οι υπόλοιποι διότι με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσουμε τη δυναμική που χρειάζεται για την επίτευξη του στόχου μας.

ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ.

Τέλος προσπάθεια από όλους μας να φέρουμε κοντά μας ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ που βρίσκονται στην ίδια περιπέτεια με εμάς.

  Πίνακας 1:

 Το ψήφισμα της συνάντησης που ψηφίστηκε ομόφωνα είναι:
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ?


 
< Προηγ.   Επόμ. >

Έκτακτες Ανακοινώσεις

© 2008 www.fpolites.gr