Φωτογραφίες εκδήλωσης διαμαρτυρίας

img_1241083670_625_sm.jpg

Newsletter

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα Ενημερωτικά Δελτία που έχουν αποσταλεί μέχρι στιγμής και αφορούν στην υπόθεση της Lehman Brothers
Διαμαρτυρία κατά της Citibank για τους τίτλους της Lehman Εκτύπωση E-mail

Με μηνύματα στα πλακατ διαμαρτυρίας των διαδηλωτών σήμερα στην Πλατεία Συντάγματος όπως : ''CITIBANK δώσε πίσω τις οικονομίες μας'', ''δώσαμε πίστη και μας έδωσε πλάνη'', ''Τράπεζα Ελλάδος πάρε θέση'' και ''όχι στα καρτέλ των τραπεζών'' πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση διαμαρτυρίας της Ένωσης Πολιτών Κατόχων Τίτλων Lehman Brothers.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Συντάγματος έξω από τα γραφεία της Citibank και ο κ. Ν. Πιτσούλης συντονιστής της Ένωσης Πολιτών Κατόχων Τίτλων Lehman Brothers δήλωσε: "Με αυτή την εκδήλωση διαμαρτυρίας θέλουμε να παρουσιάσουμε και να επικοινωνήσουμε την εμπειρία μας με ένα πρωτότυπο τρόπο, αποφεύγοντας βίαιες ενέργειες και να εφαρμόσουμε καινοτομία, χρώμα και ενεργό δράση στην διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας. Είναι ώρα να αναλάβουμε, πολίτες και κράτος, τις ευθύνες μας ώστε να μην συμβούν ποτέ ξανά παρόμοιες αυθαιρεσίες των τραπεζών".

Πηγή: Ηλεκτρονική Εφημερίδα "Κέρδος" Δημοσιεύθηκε στις 29/4/2009
url: http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1004015&nt=103

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Έκτακτες Ανακοινώσεις

© 2008 www.fpolites.gr