ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ (ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ) ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 9 ΔΕΚ 2008.ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
Δυστυχώς δε δόθηκε προσωρινη διαταγή, όπως και στην αντίστοιχη περίπτωση της 3.12.08 για τις περιπτώσεις του κ.Κοκκα. Αλλωστε είναι πολύ δύσκολο να δοθεί προσωρινή διαταγή εναντίον τράπεζας. Οριστηκε δικάσιμος για τα ασφαλιστικά μέτρα για τις 11.3.2009. Πάντως, η διαδικασία ήταν εξαιρετικά χρήσιμη καθώς σε πολλά σημεία οι εκπρόσωποι της CITIBANK "στριμώχτηκαν" και ήρθαν σε αντιφάσεις-χαρακτηριστική η στιγμή που ο υπάλληλος της CITIBANK παραδέχτηκε αμήχανα ότι δεν όφειλαν να μας ενημερώσουν για την υποβάθμιση της LEHMAN-ενώ ξεσκεπάστηκε καθαρά η παρελκυστική τακτική τους-να κερδίσουν χρόνο. Απ' ότι γνωρίζω,θα ακολούθήσει νέα κατάθεση ασφαίστικών μέτρων από τον κ.Κοκκα για τους υπόλοιπους πελάτες και ...έπεται συνέχεια. Ο επιμένων νικά!
Συμφωνώ απολύτως. Ο επιμένων νικά. Ο κάθε ένας αντιλαμβάνεται ότι εδώ πρόκειται για μια καθαρή περίπτωση παραπλάνησης του κοινού από κάποιον οργανισμό με εργαλείο την εκμετάλλευση της εμπιστοσύνης και τα ψιλα γράμματα. Η Citibank που σήμερα λέει ότι είναι με το μέρος μας, κάνει ότι μπορεί για να μας φάει τα λεφτά μας. Αν δεν ήταν έτσι θα έλεγαν την αλήθεια και ο δικαστής θα έβγαζε αμέσως απόφαση που θα τους βοηθούσε να βάλουν τα χρήματά μας στη θέση τους. Ακόμη και άν τα στελέχη της Citibank κάνουν ότι μπορούν για να μπερδέψουν τους δικαστές θεωρώντας τους "άσχετους", το αποτέλεσμά τους θα είναι πρόσκαιρο. Εχω ξαναγράψει ότι αυτοί είναι ικανοί μέχρι και όταν τους πεί το δικαστήριο να μας επιστρέψουν τα χρήματα που πάνε να μας φάνε, να κάνουν έφεση προσπαθώντας να τα ξαναπάρουν. Η Citibank για εμένα είναι αντίπαλος που ξεκίνησε πόλεμο (δηλ. εχθρός) και εγώ θα σιγουρέψω ότι θα τον χάσει. Γι αυτό προσλάβαμε τους καλύτερους νομικούς της χώρας. Εν τω μεταξύ εμείς φροντίζουμε να ξέρουν οι φίλοι και οι γνωστοί για το πως κάνουν τις δουλειές τους και ότι διάλεξαν να σέρνονται στα δικαστήρια απο το να μας επιστρέψουν το κεφάλαιό μας που με παραπλάνηση μας απέσπασαν. Δέν πρέπει θα τους χαριστεί ούτε 1 ευρώ.
Είναι η πρώτη φορά που γράφω σε φόρουμ και δεν ξέρω αν το κάνω σωστά και αν τελικά θα διαβάσει κανείς το μήνυμά μου. Είμαι και εγώ "καμμένος" της Lehman και θα ήθελα με κάποιο τρόπο να αντιδράσω. Μήπως μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει τι να κάνω?
Επέτρεψε μου παρακαλώ, αν και δε σε γνωρίζω να σου γράψω στον ενικό.Λοιπόν Θανάση θα μπορούσα ευχαρίστως να σε συμβουλέψω και ενημερώσω με βάση την εμπειρία που έχω από τη δική μου υπόθεση,(πέραν βέβαια των πολλαπλών πληροφοριών που αφορούν όλους μας, που προφανώς θα είδες σε αυτό το πολύ σημαντικό για όλους μας site).Νομίζω ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη και η κάθε περίπτωση έχει τις ιδιαιτερότυτές της.Εγώ πολύ σύντομα καταθέτω αγωγή εναντίον της citibank, μέσω του δικηγόρου που έχω ορίσει.Δεν γνωρίζω βέβαια πως έχει η δική σου περίπτωση και τι έχεις κάνει μέχρι τώρα, αλλά αν θέλεις να έχεις κάποιες ελπίδες να βρείς το δίκιο σου πάλεψε το.Αν θες να σου δώσω το τηλεφωνό μου ή να μου δώσεις το δικό σου να τα πούμε αναλυτικά.Περιμένω νέα σου.