Φωτογραφίες εκδήλωσης διαμαρτυρίας

img_1241083658_911.jpg

Newsletter

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα Ενημερωτικά Δελτία που έχουν αποσταλεί μέχρι στιγμής και αφορούν στην υπόθεση της Lehman Brothers
Γεια σου, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση
Απαντήσεις της CITIBANK σε επιστολές μας (1 βλέπε)
_GEN_GOTOBOTTOM Απάντηση στο θέμα Favoured: 0
ΘΕΜΑ: Απαντήσεις της CITIBANK σε επιστολές μας
#46
Ν.Κ ()
Προβολή του προφίλ του χρήστη
Απαντήσεις της CITIBANK σε επιστολές μας 11.11.08 21:34  
Σήμερα έλαβα την απαντητική επιστολή της CITIBANK στην επιστολή αντίθεσης μου στο ΅μηδενικό" statement. Μου αναφέρουν ότι η αποτίμηση είναι μηδενική γιατί δεν υπάρχει δευτερογενής αγορά για το προιον. Επίσης, στην επισήμανση μου ότι δεν ενημερώθηκα ούτε πριν τη σύναψη της σύμβασης για τα περι Lehman, ούτε μετά για την πορεία της εταιρίας,αναφέρουν α)ότι υπέγραψα και παρέλαβα την αίτηση άρα ήξερα ότι το προιον ήταν Lehman και β) ότι όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δε μπορέσαν να ενημερώσουν για την κατάρρευση της πιστοληπτικής ικανότητας της Lehman. Καλά ξεμπερδέματα δηλαδή!

Υπάρχουν άλλου τύπου απαντήσεις της CITIBANK στις επιστολές που ελπίζω ότι όλοι στείλαμε; Θα ήθελα να δημοσιοποιηθούν στο forum.
  Το θέμα είναι κλειδωμένο.
#47
SE ()
Προβολή του προφίλ του χρήστη
Απ:Απαντήσεις της CITIBANK σε επιστολές μας 12.11.08 05:42  
Έλαβα και εγώ την ίδια απάντηση στην επιστολή μου στο "μηδενικό" statement: "μηδενκή αποτίμηση καθότι δεν υπάρχει 2γενής αγορά".

Προφανώς υποτιμούν τη νοημοσύνη μας διότι είχαμε προβάλει την αντίθεσή μας σε αυτή ακριβώς τη δικαιολογία!

Σκέφτομαι να ξαναστείλω φαξ λέγοντάς τους "πως η επανάληψη της αρχικής αιτιολογίας συνεχίζει να με βρίσκει αντίθετο κλπ. κλπ.".

Τουλάχιστον πιστεύω να επινοήσουν καμία διαφορετική, πιο πειστική απάντηση!

Εσείς τί θα κάνετε?
  Το θέμα είναι κλειδωμένο.
#50
FP ()
Προβολή του προφίλ του χρήστη
Απ:Απαντήσεις της CITIBANK σε επιστολές μας 13.11.08 08:54  
Ίσως τα προιόντα σας να μήν ήταν προστατευμένου κεφαλαίου. Αν ομως ήταν, αυτό σhμαίνει ότι αύτήν την κατάπτιστη επιστολή θα την στείλουν σε όλους μας.

Η θέση μου είναι ότι ειλικρινά αντιλαμβάνομαι το πρόβλημά της Citibank εξ αιτίας του γεγονότος ότι δεν υπάρχει δευτερογενής αγορά και σαν παλαιός καλός πελάτης συμμερίζομαι την αγωνία τους για να μειώσουν τα προβλήματά τους. Όμως επι του συγκεκριμένου δεν μπορώ να τους βοηθήσω. Αυτοί ούτως ή άλλως θα πρέπει να μου επιστρέψουν το προστατευμένο κεφάλαιό μαυ τουλάχιστον στο ακέραιο.

Τώρα άν αυτοί πρίν ή μετά μπορέσουν να βρούν δευτερογενή η οποιαδήποτε άλλη αγορά ή όχι και σε τί τιμές - υψηλές ή χαμηλές, αυτό θα είναι καλό για αυτούς ή για όσους απ΄αυτούς τέλος πάντων θα βρίσκονται τότε στο πόστο τους. Λυπάμαι αλλά έτσι είναι οι business.

Αυτό που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από κανέναν είναι ένας οργανισμός να στείνει μια δραστηριότητα και να επαραπλανά - εξαπατά τους πελατες του μαζικά χωρίς καμμία συνέπεια για αυτόν που σχεδίασε και υλοποίησε την συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Αυτό συνέβει και με εμένα. Με παραπλάνησαν (αναρωτιέμαι τι προμήθεις πήραν στην πραγματικότητα) και όταν ήρθε το πρόβλημα προσπαθήσανε να βγάλουν την ουρά τους απ΄έξω. Ευτυχώς από ευτυχή συγκαιρία δεν έβαλα περισσότερα χρήματα σ' αυτά τα τοξικά που μας πούλησαν. Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς αλλά εγώ όπως και κάποιοι άλλοι που γνωρίζω, μέχρι να δικαιωθώ απολύτως, κάθε πρωί κοιτάω τον ευτό μου στον καθρέφτη και αναρωτιέμαι τι (νόμιμο) μπορώ να κάνω και σήμερα να βλαψω την Citibank που προσπάθησε και συνεχίζει να προσπαθεί να με εξαπατήσει.

FP
  Το θέμα είναι κλειδωμένο.
#51
SE ()
Προβολή του προφίλ του χρήστη
Απ:Απαντήσεις της CITIBANK σε επιστολές μας 18.11.08 07:42  
Ας είμαστε συγκεκριμένοι: τα προϊόντα για τα οποία αναφερόμαστε όλοι είναι 100% εγγυημένου κεφαλαίου.
Κάποιων είναι (ήταν!) εγγυημένη και η (ελάχιστη) απόδοση.

Αποτελώ τέτοια περίπτωση.

Πήρα αυτήν την απάντηση, η οποία στην ουσία επαναλαμβάνει ό,τι και η αρχική τους επιστολή.

Το ερώτημα: "Απαντάμε ξανά στη Citi πως η απάντησή τους δεν μας κάλυψε, και πως η αμφίσβήτησή μας παραμένει?"
Το νόημα είναι να το κάνουμε όλοι ...
  Το θέμα είναι κλειδωμένο.
#52
FP ()
Προβολή του προφίλ του χρήστη
Απ:Απαντήσεις της CITIBANK σε επιστολές μας 20.11.08 03:05  
Εγω νομίζω ότι καλό θα είναι να τους απαντήσουμε με το εξής νόημα:

"Σε συνέχεια της απο .... επιστολής σας παρακαλώ σημειώσατε τα εξής:

-Αντιλαμβάνομαι το πρόβλημά σας εξ αιτίας του γεγονότος ότι δεν υπάρχει δευτερογενής αγορά και σαν παλαιός καλός πελάτης συμμερίζομαι την αγωνία σας για να μειώσετε τα γενικότερα προβλήματά σας προσπαθώντας μονομερώς να επεμπλέξετε το ποσόν της προστατευμένης επένδυσής μου απο τις υποχρεώσεις σας.
-Λυπάμαι όμως που επι του συγκεκριμένου δεν θα μπορέσω να σας βοηθήσω. Εξακολουθώ να θεωρώ δεδομένο το ότι ούτως ή άλλως θα πρέπει να μου επιστρέψετε στον χρόνο που πρέπει το προστατευμένο κεφάλαιό μαυ, τουλάχιστον στο ακέραιο όπως σας το παρέδωσα όταν μου προτείνατε να κάνω την συγκεκριμένη σίγουρη επένδυση.

Να σημειωθεί ότι έχετε τις καλύτερες ευχές μου να βρεθεί δευτερογενή η οποιαδήποτε άλλη αγορά στις τιμές που επιθυμείτε. Αυτό, άν και δεν με επειρεάζει αλλά αντιλαμβάνομαι ότι θα είναι καλό για σας ή για όσους απο εσας τέλος πάντων θα βρίσκονται τότε στο πόστο τους μετά την επικείμενη συμαντική μείωση προσωπικού που επίσημα αναγγελθηκε απο τον οργανισμό σας."
-------------------------------------------------
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τοπαραπάνω αφορά την ουσία των όσων πιστεύω ότι θα πρέπει να γνωρίζουν. Δεν είμαι νομικός και η πρότασή μου γινεται με γνώμωνα την κοινή λογική που είναι η εμμονή στις ξεκάθαρες και καθ όλα δίκαιες θεσεις μας. Το κείμενο φυσικά χρειάζετε επεξεργασία απο κάποιον απο τους νομικούς μας. κανένας εθελοντής? Τι λένε οι νομικοί?
  Το θέμα είναι κλειδωμένο.
_GEN_GOTOTOP Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoard

Έκτακτες Ανακοινώσεις

© 2008 www.fpolites.gr