Πιστεύω ότι η τραπεζα έκανε και τα δύο. Μας παραπλάνησε και μας εξαπάτησε. Διότι γνώριζε πολύ καλά τι πουλούσε απλά έπρεπε να βρεί το πρόσφορο έδαφος και να μας δελεάσει, ανάλογα με το τι επιθυμούσε ο καθένας μας, με το κατάλληλο δόλωμα. Το κύριο βέβαια συστατικό των επιχειρημάτων τους ήταν το ''εγγυημένου κεφαλαίου''. Στην περίπτωσή μου ως επενδυτή που αποφεύγει την ανάληψη κινδύνου (Ρ1), μου είπαν ότι για να μου δώσουν υψηλό επιτόκιο σε προθεσμιακή κατάθεση, θα έπρεπε να αγοράσω το συγκεκριμένο προϊόν της LEHMAN (BASKET OF WATER) και αυτό γιατί στο προφίλ μου αναφέρει τα εξής ''Δεν θέλω να διακινδυνέψω την αρχική μου επένδυση και δεν είμαι εξοικειωμένος με τις βραχυπρόθεσμες δικυμάνσεις. Είμαι διατεθειμένος να δεχτώ ανάλογες αποδόσεις με αυτές των προθεσμιακών καταθέσεων." ''Αδυνατώ να πάρω περισσότερο κίνδυνο'' Ως δε προς την εμπειρία '' Περιορισμένη: Έχω πολύ λίγη επενδυτική εμπειρία, εκτός απο τους τραπεζικούς λογαριασμούς αποταμιεύσεων και τους λογαριασμούς προθεσμιακών καταθέσεων.'' Μετά απο ένα τέτοιο προφίλ στο κατάστημα της CITIBANK της Γλυφάδας στην οδό Ι.Μεταξά & Φοίβης η Κα Κυνηγού Χάρις (που τώρα σύμφωνα με πληροφορίες μου πήγε στην Πειραιώς) με τον Κο Κοκκέα, την Κα Ακασόγλου Μαρία και την Διευθύντρια Κα Μάστορα Δήμητρα με παραπλάνησαν και με εξαπάτησαν κατά την άποψή μου ( αυτά αισθάνομαι) και αισθάνομαι οτι το έκαναν σκόπιμα και με δόλο και ως εκ τούτου πρέπει να ελεγχθούν απο την δικαιοσύνη, τόσο αυτοί όσο και τα υπόλοιπα στελέχη της ίδιας τράπεζας των καταστημάτων που πουλούσαν αυτά τα προϊόντα. Είναι αποροίας άξιο πως σε ενα επενδυτή Ρ1 πουλούσαν τα ίδια προϊόντα με τον επενδυτή υψηλού ρίσκου (Ρ4 και πάνω) Πιστεύω πως μόνο απο αυτή τους την ενέργεια αποδικνύεται ο δόλος τους. Ας το λάβουν υπόψη οι Δικηγόροι μας αυτό το στοιχείο. Θα σας πω και άλλα αν θέλετε βεβαίως
Σήμερα έμαθα ότι απο την CITIBANK Γλυφάδας έφιγε η τελευταία σύμβουλος που μου πρότεινε τον Ιούλιο να μην ρευστοποιήσω τους τίτλους της LEHMAN διότι, όπως μου έλεγε ήταν ''εγγυημένου κεφαλαίου'' και στο τέλος της περιόδου θα έπερνα σίγουρα πίσω τουλάχιστον το αρχικό κεφάλαιο. Είναι ο τέταρτος σύμβουλος μου που αλλάζει απο το 2006 και μετά. Αυτός που την αντικατέστησε με παρεκάλεσε, αφου μου ανάφερε για μια επιστολή που μου έστειλαν και την οποία δεν πήρα ακόμη, να έχουμε μια συνάντηση και ανταποκρίθηκα. Αρχίζουν να μας μιλούν τώρα.
Πιστεύω ότι παραπλανήθηκα σε ότι αφορά την πληροφόρηση για ό,τι αγόρασα.Γιά εξαπάτηση μπορώ να μιλήσω αν δεν μου δοθούν επαρκείς εξηγήσεις στο γιατί αυτοί που εμπιστευόμουν ως συμβούλους δεν με πληροφόρησαν για το τι γινόταν τους τελευταίους μήνες, ώστε να λάβω τα μέτρα μου. Δεν μου είναι σαφές όμως το πώς αποδεικνύεται νομικά το δίκιό μου.