Φωτογραφίες εκδήλωσης διαμαρτυρίας

img_1241083670_568.jpg

Newsletter

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα Ενημερωτικά Δελτία που έχουν αποσταλεί μέχρι στιγμής και αφορούν στην υπόθεση της Lehman Brothers
Γεια σου, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση
_GEN_GOTOBOTTOM Απάντηση στο θέμα Favoured: 0
ΘΕΜΑ: Citibank...bank...bank...
#20
FP ()
Προβολή του προφίλ του χρήστη
Citibank...bank...bank... 23.10.08 23:50  
Είμαι ικανοποιημένος απο τον τρόπο του προχωράμε! Οι νομικοί της ΕΝΩΣΗΣ μας είναι κορυφαίοι. Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Ποτέ μου δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος της προσέλευσης και το επίπεδο της συνεργασίας. Καλή δουλειά απο την ομάδα συντονισμού. Συγχαρητήρια σε όλους.

Νομίζω ότι η Citibank ειχε την ευκαιρία να το "παίξει διαλλακτικά" και την έχασε εξοργίζοντας τους περισσότερους απο μάς. μου έστειλαν επιστολές που τις βρίσκω κατάπτιστες. Η βραχυπρόθεσμη προσέγγιση της διοίκησης στο θέμα και η αδιαφορία τους για την ζημια πόυ κάνουν στον οργανισμό τους, η αλήθεια είναι ότι με τρομάζει. Κατάφεραν να οικοιοποιηθούν το κανόνι της Lehman bros στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό..!?

Με ικανοποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν γίνονται παρορμητικές κινήσεις και οι ομάδες δουλεύουν μεθοδικά. Ομως θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Αν το κάνουμε αυτό μπορεί να έρθει μέρα που η Citibank θα μας ψάχνει να μας βρεί για να μας δώσει τα χρήματα μας και θα ζητήσει δημοσίως συγχώρηση. Ξέρουν ότι έχουμε δίκαιο αλλά κοιτάνε να βγάλουν όσα περισσότερα μπορούν απο εμάς. εγω δεν τούς λυπάμαι. Μην ξεχνάμε ότι αυτοί μόλις είχαν πρόβλημα το Αμερικανικό κράτος τους έδωσε $25 δις.

Οι στόχοι για μένα είναι 3.
- να μην μας φάνε τα λεφτα μας (εύκολο).
- να διερευνηθούν νομικές και ποινικές ευθύνες.
- να βοηθήσουμε το κράτος να ρυθμίσει τους νόμους και θεσμούς έτσι ώστε να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο στην χώρα μας ποτε. Δηλ. να πηγαίνει στην φυλακή όποιος προσπαθήσει να πουλήσει σε κάποιον κάτι (ιδίως τραπεζικό) εγγυημένο χωρίς αυτο να είναι. Τζαρλατάνοι στις τράπεζες δεν πρέπει να δουλεύουν για το καλό όλων μας.

Αποφάσισα να το τραβήξω μέχρι το τέλος! Αυτοί που με ξεγέλασαν και μ' έκαναν να αισθάνομαι εξαπατημένος πρέπει να χάσουν τον ύπνο τους και να μας επιστρέψουν τα εγγυημένα μας χρήματα. Με παρέσυραν - συμβούλευσαν - εξανάγκασαν να αποσύρω χρήματα απο τις καταθέσεις αποταμιευμένα με κόπους μιας ζωής και μου πούλησαν "εγγυημένου κεφαλαίου" προιόντα, με βάλανε να υπογράψω διαδικαστικά έγγραφα.

Το πιστεύετε ότι εκμεταλλευόμενοι την σχέση μας με πιέζανε να βγάζω το 20% των καταθέσεων και να το βάζω σε επενδύσεις για να μου δώσουν τον τόκο της αγοράς στο υπόλοιπο? Επειδή δεν ήθελα μου πασάρανε τα προιόντα εγγυημένου κεφαλαίου...Τώρα μου λένε ότι εγώ κανονικά έχω να κάνω με την Lehman... Δεν γνωρίζω, δεν μίλησα με ενδιαφέρει να γνωρίσω κανένα στέλεχος ή υπάλληλος της Lehman... Εγώ ξέρω ότι μέσα σε μια δύσκολη εποχή το "εγγυημένo"μου κεφάλαιο που εχω στη Citibank έγινε μηδεν. Δηλ. τα υπόλοιπα που δεν ήταν εγγυημένα τι θα επρέπει να γίνουν?

Αισθάνομαι και εγώ σαν όλους εσάς. Ιδιαίτερα εξαπατημένος και θα το τραβήξω μέχρι τέλος! Δεν πρέπει να κουραστεί κανείς μας. Εκεί βασίζεται η Citibank. Τωρα είμαι πιό ήσυχος ότι δύσκολα θα ξεφύγουν. Sorry για το μακρύ μήνημα.

FP
  Το θέμα είναι κλειδωμένο.
_GEN_GOTOTOP Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoard

Έκτακτες Ανακοινώσεις

© 2008 www.fpolites.gr