Φωτογραφίες εκδήλωσης διαμαρτυρίας

img_1241083668_954_sm.jpg

Newsletter

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα Ενημερωτικά Δελτία που έχουν αποσταλεί μέχρι στιγμής και αφορούν στην υπόθεση της Lehman Brothers
Γεια σου, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση
_GEN_GOTOBOTTOM Απάντηση στο θέμα Favoured: 0
ΘΕΜΑ: Απ:ΑΓΩΓΕΣ
ΑΓΩΓΕΣ 31.10.08 23:53  
Θά ήθελα να ρωτήσω πόσοι απο εμάς θα ξεκινήσαν αγωγές και με ποιο δικηγορικό γραφείο.
Επίσης επιθυμώ να μπούν στο site όλες οι προσφορές απο τα δικηγορικά γραφεία.

ευχαριστώ
  Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Απ:ΑΓΩΓΕΣ 02.11.08 03:28  
Πιστεύω οτι οι αγωγές κατά της Citibank πρέπει να έχουν συλλογικό χαρακτήρα.Η ατομικές αγωγές δεν έχουν κατά τη γνώμη μου ισχυρά επιχειρήματα. Έχουμε όλοι υπογράψει σαφή συμφωνητικά και πέρα απο τις μαρτυρίες μας δεν υπάρχουν αποδείξεις για την παραπλάνηση που έγινε.Δεν είμαι νομικός,
όμως η κοινή λογική μου λέει οτι η Τράπεζα διαθέτει τα νομικά επιχειρήματα,τις τυπικές προυποθέσεις και την αντοχή γα να αντιμετωπίσει αγωγές που θα επικαλούνται εξαπάτηση,παραπλάνηση ή παραπληροφόρηση.
Απ:ΑΓΩΓΕΣ 02.11.08 21:14  
Έχω πολλές απορίες σχετικά με την νομική δράση που θα πρέπει να αναλάβουμε.
1.Είναι σκόπιμη η υποβολή ατομικων αγωγών? Στην περίπτωση αυτή ο επενδυτής θα περιπλακεί σε ένα μακροχρόνιο αγώνα απέναντι στην Τράπεζα, η οποία διαθέτει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες για δικαστικούς αγώνες.
2. Πολλοί από μας δεν διαθέτουν πλέον τα φυσικά περιθώρια για τρεχάματα και δικαστικούς αγώνες. Μήπως είναι σκόπιμο οι δικηγόροι να αναρτήσουν τις περοσφορές και τις προτάσεις τους στην ιστοσελίδα?
3. Αλλά και ο αρτισύστατος σύνδεσμος των παθόντων τι γνώμη έχει?
Απ:ΑΓΩΓΕΣ 03.11.08 04:37  
Συγνώμη,
δεν καταλαβαίνω πως θα προχωρήσουμε σε ομαδική δράση-αγωγή χωρίς να έχουμε επιλέξει ακόμη όλοι οι εμπλεκόμενοι ένα και μοναδικό δικηγορίκό γραφείο.
Εμένα προσωπικά μου έχουν σταλεί δύο προσφορές (ΚΟΚΚΑ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ).θα προχωρήσουμε σε ομαδική αγωγή με διαφορετικούς δικηγόρους και διαφορετική νομική προσέγγιση?

ευχαριστώ.
Απ:ΑΓΩΓΕΣ 03.11.08 09:44  
Καλησπέρα,

Η δράση είναι ενιαία,έστω καί με τα τέσσερα δικηγορικά γραφεία που κάνανε προσφορές για εκπροσώπηση. Εσείς απλά διαλέξτε το γραφείο που σας δίνει την αίσθηση ότι σας καλύπτει καλλίτερα. Σε κάθε περίπτωση όμως μην χάνετε χρόνο.
Πάντως εάν έχετε πάρει μονον δύο προσφορές, παρακαλώ στείλτε μου το email σας να σας δώσω καί μία τρίτη προσφορά καί μία ανάλυση προσέγγισης -απαραίτητη γιά να αξιολογήσετε την θέση σας- ή δωστε την διευθυνσή σας στην κυρία Μεσημέρη για να μου την στείλει.
Ομαδική αγωγή όπως γίνεται στην Αμερική (class action) δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα αφού ο Νόμος δεν το προβλέπει. Αιπλά ομαδοποιούνται πολλές ατομικές αγωγές, ωστόσο τα τέσσερα δικηγορικά γραφεία είπαν ότι θα συνεργαστούν μεταξύ τους στην ανταλλαγή πληροφοριών κλπ, οι δικαστικές αποφάσεις όμως δεν μπορεί να είναι γενικές αλλά εξατομικευμένες
Το να αναρτηθούν όλες οι προσφορές στον ιστοχώρο είναι μία λύση βολική γιά πολλούς αλλά μάλλον δεν μπορεί να γίνει αφού προσκρούει σε εμπόδια όπως ενδεχόμενη απαγόρευση από τον Δικηγορικό Σύλλογο.
Απ:ΑΓΩΓΕΣ 05.11.08 20:38  
Είμαστε όλοι έντονα προβληματισμένοι με το θέμα και το διερευνούμε.

Μόλις βρήκα τη συγκεκριμένη σελίδα και συνδιάζοντας την με την παρουσίαση από τους δικηγόρους που έγινε στα ξενοδοχεία την βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Συγκεκριμένα κάνε κλικ στην σελίδα
http://www.soteris.gr/Soteris-Main_Greek_1-6-2.htm
ή αντίγραψε στον internet Explorer τα στοιχεία για να ενημερωθείς με ενδιαφέρουσες θέσεις
Απ:ΑΓΩΓΕΣ 06.11.08 08:29  
Καλησπέρα,

Αντίστοιχες πληροφορίες γιά την εξέλιξη καί την πορεία οργανωμένων δικαστικών αντιδράσεων για απαιτήσεις από αγορές δομημένων προιόντων στην Ελλάδα, μπορείτε επίσης να δειτε στην ιστοσελίδα www.eurolegal.eu (επιλέγοντας την Ελληνική γλώσσα)
_GEN_GOTOTOP Απάντηση στο θέμα