Φωτογραφίες εκδήλωσης διαμαρτυρίας

img_1241083663_621_sm.jpg

Newsletter

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα Ενημερωτικά Δελτία που έχουν αποσταλεί μέχρι στιγμής και αφορούν στην υπόθεση της Lehman Brothers
Γεια σου, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση
Συνάντηση με εκπρόσωπο της Citibank. (1 βλέπε)
_GEN_GOTOBOTTOM Απάντηση στο θέμα Favoured: 0
ΘΕΜΑ: Συνάντηση με εκπρόσωπο της Citibank.
ΕΡΩΤΗΜΑ 17.10.08 16:16  
ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ CITIBANK ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΧΤΕΣ; ΑΝ ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ;
  Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Απ:ΕΡΩΤΗΜΑ 23.10.08 16:29  
Απορώ και εγώ για το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης.
FP ()
Προβολή του προφίλ του χρήστη
Απ:ΕΡΩΤΗΜΑ 24.10.08 00:40  
Απ ότι έμαθα εχτές, η Citibank τα μάζεψε και έκανε πίσω και ακύρωσε την συνάντηση... φαίνεται στην αρχή ότι νομίζανε είχανε με τόσο αδαείς και αθώους που μπορούσανε να τούς κοροιδέψουνε για δεύτερη φορά και να αγοράσουνε χρόνο. Όταν μάθανε την σύνθεση της ομάδος (νομικούς της ΕΝΩΣΗΣ μας κλπ) μάλλον άρχισαν να υποψιάζονται τι τούς περιμένει και ανασκουμπωθήκανε. Μάλλον διαισθάνονται την αφόρητη πίεση θέλουν να είναι απόλυτα προσεκτικοί.

Φίλε μου, δεχτούνε - δεν δεχτούνε, νομίζω αυτοί την πατήσανε πιό πολύ από μας γιατί χαλάνε τις καρριέρες τους και αφού μας επιστρέψει η Citibank τα χρήματα που μας απέσπασε με παραπλανητικό τρόπο, θα πρέπει θα κατηγορηθούν και για το ότι και πώς στήσανε το κόλπο. Κάποιοι απ' αυτούς ίσως να είναι και εκτεθιμένοι ήδη στoν ίδιο τους τον εργοδότη που τούς εδωσε και αμοιβές επιβραύβευσης με βάση το μέγεθος της παραπλάνησης που μας έγινε.

ΦΠ
Ματαιωθείσα συνάντηση με τον πρόεδρο της Citibank. 25.10.08 21:25  
Αισιόδοξη μου φαίνεται αυτή ή ερμηνεία.
Ας ελπίσουμε ότι είναι έτσι.
Οπωσδήποτε, πρέπει να παρακολουθήσουμε τι υποχρεώνεται να κάνει η Citibank στο Χόνγκ Κόνγκ και τη Σιγκαπούρη γιατί δημιουργείται ένα προηγούμενο.
FP ()
Προβολή του προφίλ του χρήστη
Απ:Ματαιωθείσα συνάντηση με τον πρόεδρο της Citibank. 26.10.08 01:59  
Συμφωνώ απολύτως.
Συνάντηση με εκπρόσωπο της Citibank. 03.11.08 03:48  
Η εκτίμησή μου είναι ότι η Citibank δεν έχει κανένα λόγο να συνομιλήσει μαζί μας.Τα συμφωνητικά που έχουμε όλοι υπογράψει είναι σαφή και την καλύπτουν. Εκεί που υπάρχει πρόβλημα για την Τράπεζα είναι το δεοντολογικό και κοινωνικό πεδίο, όπως και η καλή της φήμη. Αυτά τα όπλα μόνο με συλλογική δράση και δημοσιότητα μπορούν να αξιοποιηθούν από την πλευρά μας.
Δεν μου είναι ακόμη γνωστές οι εκτιμήσεις των δικηγόρων και τι υπόσχονται να επιτύχουν.
_GEN_GOTOTOP Απάντηση στο θέμα