Φωτογραφίες εκδήλωσης διαμαρτυρίας

img_1241083663_927_sm.jpg

Newsletter

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα Ενημερωτικά Δελτία που έχουν αποσταλεί μέχρι στιγμής και αφορούν στην υπόθεση της Lehman Brothers
Γεια σου, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση
_GEN_GOTOBOTTOM Απάντηση στο θέμα Favoured: 0
ΘΕΜΑ: Απ:ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 2
#25
ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 2 24.10.08 23:21  
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΕΘΝΙΚΗ, ΑΛΦΑ, EUROBANK), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ "ΔΙΚΙΑΣ" ΜΑΣ CITIBANK!

ΚΙ' ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ- ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ (ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ- ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΟΜΙΧΛΩΔΕΣ (ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ, ΝΟΜΙΚΑ ΠΕΡΙΠΕΠΛΕΓΜΕΝΟ, ΚΛΠ).

ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Ή ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ LEHMAN (ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ!), ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΙΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ -ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ- ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ "ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ" ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
  Το θέμα είναι κλειδωμένο.
#26
F.P. ()
Προβολή του προφίλ του χρήστη
Απ:ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 2 25.10.08 02:10  
Εγώ πάντως αισθάνομαι ότι έχουμε απόλυτο δίκαιο και είμαι αισιόδοξος με την συσπύρωση και η στρατηγική που προτάθηκε απο όλους τούς νομικούς είναι σωτή και θα δικαιωθούμαι. Το οτι έχουμε απόλυτο δίκαιο το ξέρουν και αυτοί στην Citibank απλώς δημιουργούνε κάποια εμπόδια για να μας αποθαρρύνουν. Στο τέλος θα μας ζητήσουν συγνώμην θα τα βρούμε και θα σινεχίσουμε να είμαστε φίλοι. Η πίεση θα είναι τόσο μεγάλη που δεν θα έχει κανένα επιχειρηματικό ενδιαφέρον να μας αγνοήσουν Δεν νομίζω ότι η Citibank Ελλάδος αποφάσησε να αυτοκτονήσει!...!

Αλλες Τράπεζες¨καλή ερώτηση. Γνωρίζουμε αν οι άλλες τραπεζες τους πούλησαν προιόντα εγγυημένου κεφαλαίου σαν τα δικά μας? Δεν έχω βρεί κανέναν παραπλανημένο απο αυτές και μάλλον αυτοί ανήκουν σε άλλη περίπτωση. Πάντως άν είναι σαν εμάς δεν θα πρέπει να κάνουν κάτι?

FP
  Το θέμα είναι κλειδωμένο.
#27
Απ:ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 2 25.10.08 21:13  
Πράγματι, αυτό που φαίνεται να γίνεται στη Σιγκαπούρη και το Χόνγκ Κόνγκ φαίνεται ότι είναι αποτέλεσμα κοινωνικής και πολιτικής πίεσης και όχι αποτέλεσμα νομικής δράσης. Χρειάζεται λοιπόν κοινωνική και πολιτική πίεση και όσο το δυνατό περισσότερη δημοσιότητα.
  Το θέμα είναι κλειδωμένο.
#30
Απ:ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 2 28.10.08 03:09  
SYMFONO ME TON KYRIO MAYRIDIS
  Το θέμα είναι κλειδωμένο.
_GEN_GOTOTOP Απάντηση στο θέμα
Powered by FireBoard

Έκτακτες Ανακοινώσεις

© 2008 www.fpolites.gr