Φωτογραφίες εκδήλωσης διαμαρτυρίας

img_1241083665_619.jpg

Newsletter

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα Ενημερωτικά Δελτία που έχουν αποσταλεί μέχρι στιγμής και αφορούν στην υπόθεση της Lehman Brothers
Ο Συνήγορος του Καταναλωτή παραπέμπει στον Εισαγγελέα την Citibank Εκτύπωση E-mail

Ύστερα από την αναφορά που υπέβαλε το Δικηγορικό γραφείο του κου Γ.Κόκκας & Συνεργάτες στον Συνήγορο του Καταναλωτή καθώς επίσης και την αναφορά που υπέβαλε το Δικηγορικό γραφείο του κου Λυκουρέζου ενώπιον της Γενικής Γραμματείας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης, ο Συνήγορος του Καταναλωτή επελήφθη του ζητήματος και ύστερα από ενδελεχή έλεγχο υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αθηνών εναντίον της Citibank.

Ο Συνήγορος του καταναλωτή ζητά να διερευνηθεί η διάπραξη απάτης εις βάρος των καταναλωτών που αγόρασαν τα «τοξικά» ομόλογα της Lehman Brothers από την Citibank.

Επιπρόσθετα, Ο Συνήγορος του Καταναλωτή ζητά από την δικαιοσύνη να ερευνήσει την πιθανώς ποινικά κολάσιμη συμπεριφορά των εκπροσώπων της Citibank. Αποδεικνύεται ότι ο αγώνας μας εναντίον της Citibank είναι βάσιμος και υπάρχουν βαρύτατες ποινικές ευθύνες στην υπόθεση της διακίνησης των «τοξικών» ομολόγων στην Ελλάδα.

(διαβάστε σχετικό άρθρο πατώντας στο παρακάτω link:

http://www.fpolites.gr/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=20&Itemid=36)

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Έκτακτες Ανακοινώσεις

© 2008 www.fpolites.gr