Φωτογραφίες εκδήλωσης διαμαρτυρίας

img_1241083658_911.jpg

Newsletter

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα Ενημερωτικά Δελτία που έχουν αποσταλεί μέχρι στιγμής και αφορούν στην υπόθεση της Lehman Brothers
Συνάντηση Μελών της Ομάδας Συντονισμού στις 20/11/2008 Εκτύπωση E-mail

Στις 20/11/2008 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ομάδας Εκπροσώπησης της «Ενωσης πολιτών Κατόχων Τίτλων - LEHMAN BROTHERS». Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις, η αξιολόγηση των πληροφοριών και η διερεύνηση των μεθόδων και του είδους των ενεργειών που απαιτούνται το προσεχές διάστημα για την προώθηση του στόχου της Ένωσης.

Ο Πρόεδρος της Ενωσης Ν.Πιτσούλης αναφέρθηκε συνοπτικά στις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση, όπως προκύπτουν τόσο από τις ενέργειες των δικηγορικών γραφείων όσο και από προσωπικές επαφές των μελών της Ομάδας. Από την παράθεση των γεγονότων προκύπτουν καταρχήν θετικά μηνύματα όσον αφορά τα «όπλα» που διαθέτει η Ένωση στην προσπάθεια της, αλλά και αρνητική εικόνα όσον αφορά τη στάση των τραπεζών προς τους επενδυτές-θύματα.

Στη συνέχεια διατυπώθηκαν απόψεις σχετικά με τις δράσεις που θα πρέπει να δρομολογηθούν στο άμεσο μέλλον. Τελική απόφαση της Ομάδας είναι η δρομολόγηση περισσότερο δυναμικών ενεργειών, ο ακριβής χαρακτήρας και το χρονικό σημείο των οποίων, θα προσδιοριστούν τις προσεχείς ημέρες.
Κοινή παραδοχή είναι ότι απαραίτητη προϋπόθεση-αφορμή για την κλιμάκωση των ενεργειών είναι η εξασφάλιση κάποιας θετικής απάντησης από τους Φορείς- Διοικητικές Αρχές στους οποίους έχουμε απευθυνθεί.

Σε κάθε περίπτωση, οι επενδυτές-μέλη της Ένωσης θα ειδοποιηθούν έγκαιρα από τα μέλη της Ομάδας, ώστε η συμμετοχή σε αυτές τις ενέργειες να είναι η μεγαλύτερη δυνατή.

Στόχος των ενεργειών θα είναι η προβολή του μεγέθους του προβλήματος, η κατάδειξη των ευθυνών των Τραπεζών και η προσέλκυση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού επενδυτών-θυμάτων.

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Έκτακτες Ανακοινώσεις

© 2008 www.fpolites.gr