Φωτογραφίες εκδήλωσης διαμαρτυρίας

img_1241083671_919_sm.jpg

Newsletter

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα Ενημερωτικά Δελτία που έχουν αποσταλεί μέχρι στιγμής και αφορούν στην υπόθεση της Lehman Brothers
Δικαίωση επενδυτή που είχε επενδύσει στη Lehman μέσω Citibank Εκτύπωση E-mail

Στη δικαίωση έλληνα πολίτη, πελάτη της Citibank, ο οποίος απώλεσε χρήματα που είχε επενδύσει σε προϊόντα της Lehman Brothers, ύστερα από την κατάρρευση της τελευταίας, προχώρησε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Με απόφασή του το Πρωτοδικείο καταδικάζει την τράπεζα που παρότρυνε τον καταθέτη να αγοράσει προϊόντα της Lehman Brothers και την υποχρεώνει να του επιστρέψει όλο το κεφάλαιό του και μάλιστα έντοκα.
Από την πλευρά της η Ένωση Πολιτών Κατόχων Τίτλων Lehman Brothers σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η υπόθεση αποτελεί δεδικασμένο για την ικανοποίηση και άλλων καταθετών που έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη.
Μάλιστα, ο κ. Νίκος Πιτσούλης, πρόεδρος της Ένωσης, δήλωσε ότι "με το δικαστήριο αυτό κλείνει ο κύκλος ενός αγώνα ο οποίος ξεκίνησε τον Δεκέμβρη για την επιστροφή των χρημάτων όλων των καταθετών της Citibank που επένδυσαν σε ομόλογα της Lehman Brothers. Η νίκη μας είναι συντριπτική κατά της Citibank και δίνει ένα μήνυμα για την ασυδοσία των τραπεζών στην χώρα μας".

Πηγή: Ηλεκτρονική Εφημερίδα "reporter.gr" Δημοσιεύθηκε στις 02/07/2009
url: http://www.reporter.gr/default.asp?pid=16&la=1&art_aid=217397

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Έκτακτες Ανακοινώσεις

© 2008 www.fpolites.gr