Φωτογραφίες εκδήλωσης διαμαρτυρίας

img_1241083670_63_sm.jpg

Newsletter

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα Ενημερωτικά Δελτία που έχουν αποσταλεί μέχρι στιγμής και αφορούν στην υπόθεση της Lehman Brothers
Εξεδόθη απόφαση δικαστηρίου για την επιστροφή χρημάτων σε καταθέτη από την Citibank Εκτύπωση E-mail

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα δικαίωσης όλων των καταθετών της Citibank που αγόρασαν προϊόντα της Lehman Brothers.
To Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με την 19932/09 απόφαση του δικαίωσε καταθέτη της Citibank που παροτρυνώμενος από την τράπεζα αγόρασε προϊόντα της Lehman Brothers. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ την Citibank και την υποχρέωσε να επιστρέψει στον καταθέτη όλο το κεφάλαιο του και μάλιστα ΕΝΤΟΚΑ. Το δικαστήριο προχώρησε περαιτέρω κρίνοντας ότι η απόφαση του είναι προσωρινά εκτελεστή.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό βήμα δεδομένου ότι αποτελεί δεδικασμένο στην χώρα μας για την ικανοποίηση και των άλλων καταθετών που έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη στους οποίους η Citibank διέθεσε τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Ο κος Πιτσούλης Νίκος, Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτών Κατόχων Τίτλων Lehman Brothers δήλωσε: «Ύστερα από τα πρόστιμα που υπέβαλε το Ελληνικό δημόσιο κατά της Citibank αλλά και ύστερα από την αποστολή της υπόθεσης στην Εισαγγελία από την Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή για την διερεύνηση των ποινικά κολάσιμων πράξεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Citibank, έρχεται σήμερα η πρώτη απόφαση της δικαιοσύνης η οποία επιβάλλει στην τράπεζα να επιστρέψει σε καταθέτη της όλο το κεφάλαιο του και μάλιστα εντόκως. Με το δικαστήριο αυτό κλείνει ο κύκλος ενός αγώνα ο οποίος ξεκίνησε τον Δεκέμβρη για την επιστροφή των χρημάτων όλων των καταθετών της Citibank που επένδυσαν σε ομόλογα της Lehman Brothers. Η νίκη μας είναι συντριπτική κατά της Citibank και δίνει ένα μήνυμα για την ασυδοσία των τραπεζών στην χώρα μας.»

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Έκτακτες Ανακοινώσεις

© 2008 www.fpolites.gr