Φωτογραφίες εκδήλωσης διαμαρτυρίας

img_1241083664_294.jpg

Newsletter

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα Ενημερωτικά Δελτία που έχουν αποσταλεί μέχρι στιγμής και αφορούν στην υπόθεση της Lehman Brothers
Ιαπωνία: Μέτρα κατά της Citigroup εξετάζουν οι αρχές Εκτύπωση E-mail

Την αναστολή ορισμένων δραστηριοτήτων λιανικής της Citigroup Inc. στην Ιαπωνία, φέρεται ότι ετοιμάζονται να ζητήσουν οι ρυθμιστικές αρχές της χώρας, λόγω της υπερβολικά ελαστικής πολιτικής που εφαρμόζει η αμερικανική τράπεζα στο ζήτημα του ξεπλύματος χρημάτων.

Σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, η Υπηρεσία Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών (FSA) αναμένεται να ανακοινώσει τα μέτρα κατά της Cititbank Ιαπωνίας αργότερα την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται πως το 2004, η FSA είχε επιβάλλει στη Citibank της Ιαπωνίας ένα από τα μεγαλύτερα πρόστιμα στην ιστορία των ιαπωνικών τραπεζών και της είχε ζητήσει να αναστείλει ορισμένες από τις τις δραστηριότητές της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο πλαίσιο της υποχρέωσης της να καταγράφει ορισμένες συναλλαγές της, η Citibank παρέβλεψε ορισμένες πληροφορίες στη βάση δεδομένων της κάτι που αφήνει ανοικτό το περιθώριο για δραστηριότητας ξεπλύματος χρήματος.

Πηγή: Ηλεκτρονική Εφημερίδα "capital.gr" Δημοσιεύθηκε στις 26/06/2009
url: http://www.capital.gr/Articles.asp?id=764055

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Έκτακτες Ανακοινώσεις

© 2008 www.fpolites.gr