Φωτογραφίες εκδήλωσης διαμαρτυρίας

img_1241083663_37.jpg

Newsletter

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα Ενημερωτικά Δελτία που έχουν αποσταλεί μέχρι στιγμής και αφορούν στην υπόθεση της Lehman Brothers
Πρωτότυπη Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της Citibank για τα τοξικά ομόλογα Εκτύπωση E-mail
 dsc07619dsc07612

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 29/04/2009 με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση διαμαρτυρίας της Ένωσης Πολιτών Κατόχων Τίτλων Lehman Brothers. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Πλατεία Συντάγματος στις 12:00μ.μ. έξω από τα γραφεία της Citibank.

Ήταν εντυπωσιακός και πρωτότυπος ο τρόπος με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η όλη εκδήλωση. Μεγάλος αριθμός εξαπατηθέντων κρατώντας πλακάτ που είχαν μια σειρά από μηνύματα παρακολούθησαν ένα θεατρικό δρώμενο το οποίο είχε ετοιμαστεί ειδικά για την περίπτωση.

Tο σενάριο του θεατρικού δρώμενου αφορούσε στην πώληση των τοξικών ομολόγων από την Τράπεζα Citibank στους Έλληνες πολίτες και καυτηρίαζε τον ρόλο της Ελληνικής πολιτείας στην επίλυση του προβλήματος.

Το αίτημα της εκδήλωσης ήταν «η επιστροφή και του τελευταίου ευρώ από την Citibank η οποία με την συμπεριφορά της και τα μέσα που χρησιμοποίησε θεωρούμε ότι μας παραπλάνησε» και η επιδίωξη της ήταν:
1. Να ευαισθητοποιήσουμε την κοινή γνώμη
2. Να αναγνωρίσει η Citibank το δίκιο μας
3. Να εντοπίσουμε, να κινητοποιήσουμε αλλά και να φέρουμε κοντά μας ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ (2.170 σύμφωνα με την Citibank) που βρίσκονται στην ίδια περιπέτεια με εμάς.

Ο κος Νίκος Πιτσούλης συντονιστής της Ένωσης Πολιτών Κατόχων Τίτλων Lehman Brothers δήλωσε τα ακόλουθα: «Με αυτή την εκδήλωση διαμαρτυρίας θέλουμε να παρουσιάσουμε και να επικοινωνήσουμε την εμπειρία μας με ένα πρωτότυπο τρόπο, αποφεύγοντας βίαιες ενέργειες και να εφαρμόσουμε καινοτομία, χρώμα και ενεργό δράση στην διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας. Είναι ώρα να αναλάβουμε, πολίτες και κράτος, τις ευθύνες μας ώστε να μην συμβούν ποτέ ξανά παρόμοιες αυθαιρεσίες των τραπεζών»

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Έκτακτες Ανακοινώσεις

© 2008 www.fpolites.gr