Φωτογραφίες εκδήλωσης διαμαρτυρίας

img_1241083659_653_sm.jpg

Newsletter

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα Ενημερωτικά Δελτία που έχουν αποσταλεί μέχρι στιγμής και αφορούν στην υπόθεση της Lehman Brothers
Χρήσιμα Έντυπα

Στην ενότητα αυτή ο επενδυτής έχει την δυνατότητα να διαβάσει καθώς και να "κατεβάσει" στον υπολογιστή του έντυπα σχετικά με την υπόθεση.



Απαντητική επιστολή προς CITIBANK Εκτύπωση E-mail
Αγαπητοί φίλοι & φίλες,

Η τράπεζα πρόκειται να σας αποστείλει την μηνιαία αναφορά (monthly statement) στην οποία θα φαίνεται το υπόλοιπο στον προϊόν που έχετε επενδύσει μηδενικό. Συνημμένα θα βρείτε απαντητική επιστολή που φρονούμε πως θα πρέπει να σταλεί από εσάς προς την τράπεζα.
....../......./2008

Προς CITIBANK plc.    
                                                                                                                                
Αξιότιμοι κύριοι, 
Λάβαμε την επιστολή σας  με ημερομηνία Σεπτεμβρίου 2008 αναφορικά με την κατάσταση που διαμορφώνεται μετά την πτώχευση της  Lehman Brothers προϊόντα της οποίας εσείς μας έχετε προμηθεύσει.  Στην επιστολή αυτή αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι  από την επόμενη μηνιαία ανάλυση του Τραπεζικού μας λογαριασμού που διατηρούμε σε εσάς,  η Τράπεζά σας μονομερώς παύει να αναφέρει και να υπολογίζει τα ποσά  των ως άνω χρηματοπιστωτικών προϊόντων όπως έκανε μέχρι τώρα τουλάχιστον σε ότι αφορούσε το βασικό εγγυημένο ποσόν. 

Με την παρούσα θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι  δεν αποδεχόμαστε αυτή την μονομερή και βλαπτική για τα συμφέροντά μας ενέργεια την οποία θεωρούμε αντισυμβατική, παράνομη και καταχρηστική και σας καλούμε να διορθώσετε τις λανθασμένες αυτές αναφορές τις οποίες με την παρούσα σας δηλώνουμε ότι δεν αναγνωρίζουμε.
Με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας.
Ονοματεπώνυμο
Υπογραφή
 
Υποδειγμα Ιστορικού Επένδυσης Εκτύπωση E-mail

Παρακαλώ να συμπληρωθεί το υπόδειγμα Ιστορικού Επένδυσης σας και να το αποστείλετε στο mail Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε ή στο FAX:2410 - 550333. Συνημμένα βλέπετε Υποδειγμα Ιστορικού Επένδυσης

 

ΣΤΟΡΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΤΟΥ κου/ κας  …………………………….......................(ονοματεπώνυμο)

 

Ονομάζομαι  ......................................................................................................................

(ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, στοιχεία ταυτότητας, διεύθυνση, επάγγελμα, τηλέφωνο)

 

 

Αναφέρετε στοιχεία & τρόπο προσέγγισης από την τράπεζα.................................................................

(π.χ. πώς σας κάλεσαν, τι σας υποσχέθηκαν, τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν για να σας πείσουν)

 

 

Τρόπος ενημέρωσης της εξέλιξης της επένδυσης ........................................................

(π.χ.πως σας ενημέρωσαν, τι περιέγραφαν τα statement της τράπεζας, αν αποφασίσατε να το ρευστοποιήσετε κάποια στιγμή και τι σας είπαν από την τράπεζα)

 

 

Η ενημέρωση που σας έγινε για την απώλεια του κεφαλαίου σας λόγω της πτώχευσης της LEHMAN BROTHERS. 

Αναφέρετε κάτι άλλο που πιστεύετε που είναι σημαντικό.

Υπογραφή

Ονοματεπώνυμο

 

 

 

 

Έκτακτες Ανακοινώσεις

© 2008 www.fpolites.gr